Vacker och blommande trädgård i alla säsonger – Trädgård De Luxe

Trädgårdskurs 27 maj 2023 kl 10 – 16

Trädgårdskurs Design Känn trädgården

Drömmer du också om en trädgård där det alltid finns något vackert att titta på och plocka till buketten? Men hur lyckas en med det i en helt vanlig trädgård?

Med planering och kunskap är det fullt möjligt att ha blommande planteringar i stort sett året runt!

Vi går igenom trädgårdsåret utifrån min idé om sex säsonger, där trädgården blommar och bjuder på skönhet från februari till november. I kursen väver jag också in Slow Flowers-filosofin, som handlar om att använda sig av material som är naturliga och hållbara utifrån plats och säsong.

Maxad teori inomhus med växtkomposition, färglära, design och planering av innehållsrika och långlivade rabatter för soliga och skuggiga lägen.

Praktiska och kreativa moment utomhus där vi tittar på olika planteringar, provar växtkomposition och mäter färger med trädgårdens material i säsong. Med mobilkameran dokumenterar du dina kompositioner och du får en workbook att ta med hem.

I den avslutande workshopen tittar vi på era olika kompositioner och tar fram idéer för hur de kan kompletteras för att få ännu längre blomning och större skönhetsvärde.

Det här är en kurs med extra njutning, för alla sinnen!
För en dag kan du släppa allt och gå helt in i din kreativitet och lärande. Det bjuds på förmiddagsfika, lyxig trädgårdslunch, godsaker och bubblande drycker under hela dagen, så att energin hålls på topp. Gott sällskap och härliga samtal är en del av lyxen. Avrunda med ett besök i trädgårdens plantskola och inredningsbutik, kursdeltagare får 10% rabatt.

Pris 2695:- inklusive måltider, dryck, material och workbook. Moms ingår. Deltagare får 15% rabatt i plantskolan och butiken vid ett köptillfälle.

Schema trädgårdskurs de luxe i design

Vill du veta mer?
Intresseanmälan kan skickas till camilla@cloudclub.com så får du ett program med utförlig information om upplägget.
Sista anmälnings- och betaldag är den 12 maj 2023.

Praktisk information >>

I övergången mellan maj och juni blommar min trädgård rikligt med bland annat lökar, perenner, klematis, iris och tidiga rosor. Här syns kaukasisk förgätmigej tillsammans med Purissima-tulpaner.