Tusen Trädgårdar 30 juni 2024

Ända sedan Tusen trädgårdar startade har Känn trädgården deltagit och det gäller även i år! Tusen trädgårdar är en folkfest för oss alla som är nyfiken och vill lära mer om odling och allt annat som hör trädgårdslivet till. Känn trädgården håller öppet kl 10 – 17 för drop-in och rundvandring på egen hand, med trädgårdscafé från kl 12:00.

Visning av trädgården kl 11:00 samt 15:00

Klätterrosen Laguna Känn trädgården

Färg, form och doft! Så tar jag hjälp av min trädgårdsidé för att skapa rum i trädgården

Trädgården ligger i en gammal tallbacke och har berg i dagen. När jag skulle skapa en blommande och ombonad trädgård behöver jag en idé att hålla mig till över tid, som gör att trädgården känns harmonisk trots att jag vill ha ALLA växter!

I den här visningen i min trädgård tar jag er med runt mina olika trädgårdsrum, var och ett med sitt unika färgtema. Jag berättar om designen, de olika växtkompositionerna och hur jag sköter om trädgården på ett hållbart sätt. Ställ gärna frågor! Turen tar ca 40 minuter.

Pris för visningen 100 kr. Avgiften Swishas vid ankomst. Ingen anmälan behövs.

Trädgårdscaféet öppnar kl 12:00 och serverar nygräddade våfflor och hembakat.

Håll utkik efter mer information på Instagram >>, se till att du följer mig!

Trädgården bjuder på många sittplatser och känner du att du trivs får du gärna stanna kvar så länge du vill.

I butiken finns finstämda trädgårdsdekorationer och ett utvalt sortiment av perenner.

Har du frågor?
Kontakt >>

Hitta hit >>