Skapa ett årshjul för din bästa trädgård

Trädgårdskurs 26 november 2023, kl 10-13

Planera för att ligga steget före – och kunna njuta av nuet!

Med ett årshjul anpassat till just din trädgård hjälper du dig själv att fokusera på rätt saker vid rätt tidpunkt. Resultatet blir en vacker och välmående trädgård, och en lugnare och gladare trädgårdsmästare.

I min yrkesroll som projektledare är jag van att planera i stort och smått. Processen och metodiken från projektarbete har jag anpassat till trädgårdsarbete, och allt eftersom mitt lärande har blivit större har jag vidareutvecklat och förfinat mitt årshjul tillsammans med checklistor för skötsel, underhåll och utveckling. Hållbarhet löper som en röd tråd genom hela året.

I den här kursen berättar jag om mitt årshjul och vad som kännetecknar metoden ”Ligg steget före”. Efter den inledande föreläsningen jobbar du med ditt eget årshjul och påbörjar en checklista för vårvinterns skötsel i din trädgård. Jag finns med som handledare och coach i ditt arbete. För att alla deltagare ska få en optimal upplevelse har kursen endast 9 platser.

Pris 690:- inklusive frukostfika och kursmaterial. Moms ingår.

Vill du veta mer eller boka?
Sista anmälningsdag är den 17 november 2023. Vid anmälan får du information om betalning samt andra detaljer.
Kontakt >>

 

Ge dig själv chansen att ligga steget före inför nästa trädgårdssäsong! Under den här kursen får du inspiration och metodik, och kan skapa ditt eget årshjul och checklistor.

Praktisk information >>

Rätt syssla i rätt tid är mitt motto. Efter kursen öppnar jag trädgården och trädgårdsbutiken så passa gärna på att stanna kvar en stund!