Trädgårdens årshjul

Workshop 29 september 2024, kl 10-13

Trädgårdens skötsel blir 100 gånger lättare om du tar 1 ogräs i april innan det hunnit fröa av sig och blivit 100 ogräs i juni. Perennrabatten håller sig vackrare om du ger stöd till de höga växterna i maj istället för i juli när de fallit omkull. 

Workshopen inleds med frukostfika och en föreläsning inomhus. Jag berättar om mitt årshjul och vad som kännetecknar  min metodik ”Ligg steget före”. Du får en guide med inspiration till säsongsanpassad planering och skötsel för en sund och vacker trädgård (och kanske även en mindre stressad trädgårdsägare) som du kan anpassa till dina egna förutsättningar och hur du vill jobba i din trädgård.

Efter föreläsningen går vi ut i min trädgård och tittar på olika exempel och diskuterar vad olika skötselmetoder får för inverkan på resultatet.

Sen är det dags att gå in igen och vi reflekterar över vad vi lärt och sett. Du kan komma igång med ditt årshjul, ställa frågor och bolla dina idéer.

Pris 690:- inklusive frukostfika och digitalt kursmaterial. Moms ingår.

Vill du veta mer eller boka?
Anmälan och betalning senast den 14 september 2024. För att alla deltagare ska få en optimal upplevelse har kursen endast 9 platser.
Kontakt >>

Ligg steget före inför nästa trädgårdssäsong! Under den här workshopen får du inspiration, kunskap och metodik, och kan skapa ditt eget årshjul och checklistor.

Praktisk information >>

Rätt syssla i rätt tid är mitt motto. Ge dig själv möjlighet att uppleva glädjen med trädgård.

Efter kursen är trädgården och trädgårdsbutiken öppen för allmänheten, så passa gärna på att stanna kvar en stund!

Kontakt >>