Öppettider

Jag håller öppet för besökare sista söndagen varje månad, förutom juni och december som annonseras separat. 

Håll utkik på instagram @kanntradgardenaskim och Facebook Känn trädgården för uppdaterad information och extra öppet dagar om vädret blir så där underbart 🙂

De dagar jag enbart har öppet i butiken är besökare även välkomna att titta runt i trädgården efter eget behag. Min tanke med att ha öppet året runt är just för att visa vad en vanlig trädgård kan erbjuda även under de månader man vanligtvis inte tänker så mycket på sin trädgård. För mig är trädgården alltid en skön plats att vara i, och kanske hittar du idéer till din egen täppa.

Öppettider 2023

29 januari kl 12-15: Öppet i butiken.

26 februari kl 12-15: Öppet i butiken.

26 mars kl 12-15: Öppet i plantskolan och butiken. ”Snow drop walk” och vårliga smaker i trädgårdscaféet. Tema: Vad kan vi göra för att ge pollinatörerna en bra start på säsongen?

30 april kl 11-15: Öppet i plantskolan och butiken. Körsbärs- och tulpanfest i trädgården. Vårliga smaker i trädgårdscaféet. Tema: Vad kan vi göra för att ge pollinatörerna en bra start på säsongen?

28 maj kl 12-16: Öppet i plantskolan och butiken. Tema: Meddelas senare

2 juli kl 11-17:  Öppet i plantskolan och butiken. Trädgårdscafé. Visning kl 14:00, 50 kr och föranmälan till camilla@cloudclub.com. Tema: Meddelas senare

30 juli kl 11-17: Öppet i plantskolan och butiken. Trädgårdscafé. Visning kl 14:00, 50 kr och föranmälan till camilla@cloudclub.com. Tema: Meddelas senare

27 augusti kl 11-17: Öppet i plantskolan och butiken. Trädgårdscafé. Visning kl 14:00, 50 kr och föranmälan till camilla@cloudclub.com. Tema: Meddelas senare

24 september kl 13-17: Öppet i plantskolan och butiken. Tema: Meddelas senare

29 oktober kl 13-16: Öppet i plantskolan och butiken. Tema: Meddelas senare

26 november kl 13-16: Öppet butiken. Varma drycker. Tema: Meddelas senare

December: Öppettider i i plantskolan och butiken meddelas via Instagram när det närmar sig, beroende på helger och väder.


Plantskola och trädgårdsbutik

I trädgården finns en liten plantskola och  butik med utvalda perenner, nytt och vintage till dina gröna rum och min bok.

Fikaservering vid öppen trädgård

När jag har öppen trädgård serveras vanligen nygräddade våfflor och smarriga kakor på säsongstema.

Visningar vid öppen trädgård

Under öppen trädgård håller jag en guidad rundvandring i trädgården, se tider vid respektive datum ovan. Temat för vandringen varierar beroende av säsong. Förutom trädgårdens historia och min trädgårdsidé kan det handla om till exempel designidéer, växtval för olika ståndorter och skötselmetoder. Det finns också möjlighet att ställa frågor och få tips till den egna trädgården.

Jag tar max 15 personer i en grupp, om du vill vara säker på att få plats så boka genom ett mejl. Visningen kostar 50 kr per person och biljetten hämtas ut mot uppvisad swishbetalning i butiken senast en kvart före visningen.

Följ mig på Instagram @kanntradgardenaskim för aktuell information om växtsortiment, trädgårdsinspiration och annat skoj.

Är ni en grupp och vill boka en guidad trädgårdsvisning, läs mer här >>

Hitta hit >>

pd-20153474

Uppstammade rododendron