Öppen trädgård 2021

Välkommen till min trädgård!

Den 20 juni är det öppen trädgård hos mig igen. I azaleornas, pionernas och irisarnas tid är min trädgård fylld av de ljuvligaste dofter.

Kalendarium öppen trädgård 2021

23 maj, 20 juni, 11 juli, 29 augusti, 26 september och 24 oktober. Vanligtvis gör jag en guidad rundtur i trädgården på ca 30 minuter vid kl 15:00. Följ mig på Instagram @kanntradgardenaskim för aktuell information om öppettider, trädgårdsinspiration och annat skoj.

Generella öppettider

Trädgården är öppen från kl 11.00 till 18.00. Fri entré, men lämna gärna ett frivilligt bidrag till Bifonden genom Trädgårdsresan >>

Trädgårdsbutik

Nytt för i år är en liten butik med utvalda växter, nytt och vintage till trädgården samt min bok. Inför varje datum lägger jag ut vilka växter som finns på instagram @kanntradgardenaskim

Visningar

Under öppen trädgård håller jag vanligtvis en guidad rundvandring i trädgården, runt 15:00. Jag tar max 15 personer i en grupp, om du vill vara säker på att få plats så boka genom ett mejl. Visningen är gratis och biljetten hämtas ut i butiken senast kl 14:45.

Är ni en grupp och vill boka en mer grundlig guidad visning, läs mer här >>

 

CORONA: Vanligtvis tycker jag det är underbart när trädgården myllrar av människor som liksom jag njuter av blommor, färger och dofter. Men i dessa tider behöver vi alla följa de restriktioner och rekommendationer som myndigheterna ställer ut, och tänka på att hålla avstånd till varandra och inte sitta för tätt när vi fikar. Av samma anledning kan jag heller inte låna ut badrummet. Jag kommer att hålla koll på hur många vi är i trädgården samtidigt och märker jag att vi blir för många så ber jag er vänligt att vänta en liten stund. Tack för er förståelse!

Hitta hit >>

 

pd-20153474

Uppstammade rododendron