Öppen trädgård 2021

Välkommen till min trädgård 26 september!

Den 24 oktober är det öppen trädgård hos mig igen. 

Kanske känns hösten på riktigt nu? Med glödande nyanser från guld till djupaste rött, mulliga dofter och sockersött från katsuran? Höga prydnadsgräs, fröställningar och nypon ger skönhet till trädgården innan den ska gå i vila.

Trädgården är öppen från kl 11.00 och stänger för insläpp kl 16:00. Självklart får du stanna kvar efter 16:00. Fri entré, men lämna gärna ett frivilligt bidrag till Bifonden genom Trädgårdsresan >>

Trädgårdsbutik och café

I trädgården finns en liten butik med utvalda växter, nytt och vintage till trädgården, min bok samt ekologisk honung i samarbete med Bivänner Göteborg. Fika med självservering.

Följ mig på Instagram @kanntradgardenaskim för aktuell information om växtsortiment, trädgårdsinspiration och annat skoj.

Visningar

Under öppen trädgård håller jag en guidad rundvandring i trädgården vid kl 14:00. Visningen varierar beroende av säsong, vad som är särskilt sevärt och intressant. Jag berättar också om  historien bakom trädgården och om mina idéer till de olika trädgårdsrummen.

Jag tar max 15 personer i en grupp, om du vill vara säker på att få plats så boka genom ett mejl. Visningen är gratis och biljetten hämtas ut i butiken senast kl 13:45.

Är ni en grupp och vill boka en mer grundlig guidad visning, läs mer här >>

Hitta hit >>

 

pd-20153474

Uppstammade rododendron

Kalendarium öppen trädgård 2021

23 maj, 20 juni, 11 juli, 29 augusti, 26 september och 24 oktober