Öppen trädgård 2021

Nu blir det ett uppehåll för öppen trädgård. Jag hoppas kunna bjuda in i slutet av november till en inspirerande trädgårdsvisning med adventskänsla. Håll utkik på instagram för uppdaterad information. 


Trädgården är öppen från kl 11.00 och stänger för insläpp kl 16:00. Självklart får du stanna kvar efter 16:00. Fri entré, men lämna gärna ett frivilligt bidrag till Bifonden genom Trädgårdsresan >>

Trädgårdsbutik och café

I trädgården finns en liten butik med utvalda växter, nytt och vintage till trädgården, min bok samt ekologisk honung i samarbete med Bivänner Göteborg. Fika med självservering.

Följ mig på Instagram @kanntradgardenaskim för aktuell information om växtsortiment, trädgårdsinspiration och annat skoj.

Visningar

Under öppen trädgård håller jag en guidad rundvandring i trädgården vid kl 14:00. Visningen varierar beroende av säsong, vad som är särskilt sevärt och intressant. Jag berättar också om  historien bakom trädgården och om mina idéer till de olika trädgårdsrummen.

Jag tar max 15 personer i en grupp, om du vill vara säker på att få plats så boka genom ett mejl. Visningen är gratis och biljetten hämtas ut i butiken senast kl 13:45.

Är ni en grupp och vill boka en mer grundlig guidad visning, läs mer här >>

Hitta hit >>

 

pd-20153474

Uppstammade rododendron