Öppen trädgård 2021

Välkommen till min trädgård!

Den 23 maj är det premiär för öppen trädgård hos mig. Denna dag har flera andra trädgårdar i Göteborg också öppet, se karta med information och länkar till respektive trädgård här >>

Kalendarium öppen trädgård 2021

23 maj, 20 juni, 11 juli, 29 augusti, 26 september och 24 oktober. Vanligtvis gör jag en guidad rundtur i trädgården på ca 30 minuter vid kl 15:00. Följ mig på Instagram @kanntradgardenaskim för aktuell information om öppettider, trädgårdsinspiration och annat skoj.

Generella öppettider

Trädgården är öppen från kl 10.00 till 17.00. Fri entré, men lämna gärna ett frivilligt bidrag till Bifonden genom Trädgårdsresan >>

Butik och café

Nytt för i år är en liten butik med utvalda växter, dekorationer, redskap och min bok. Om vädret tillåter finns också något gott för magen. Inför varje datum lägger jag ut vilka växter som finns och om jag har någon form av servering, på instagram @kanntradgardenaskim

Visningar

Under öppen trädgård håller jag vanligtvis en guidad rundvandring i trädgården, runt 15:00. Är ni en grupp och vill boka en mer grundlig guidad visning, läs mer här >>

 

CORONA: Vanligtvis tycker jag det är underbart när trädgården myllrar av människor som liksom jag njuter av blommor, färger och dofter. Men i dessa tider behöver vi alla följa de restriktioner och rekommendationer som myndigheterna ställer ut, och tänka på att hålla avstånd till varandra och inte sitta för tätt när vi fikar. Av samma anledning kan jag heller inte låna ut badrummet. Jag kommer att hålla koll på hur många vi är i trädgården samtidigt och märker jag att vi blir för många så ber jag er vänligt att vänta en liten stund. Tack för er förståelse!

Hitta hit >>

pd-20168259

pd-20153474