Bok

Känn trädgården handlar om den glädjefyllda relationen till trädgården och det som växer i den. Jag berättar om trädgårdsgestaltning på mitt vis, med många exempel och inspirerande tips.

Känn trädgården är en bok för alla som vill få idéer och utveckla sin trädgård, oavsett storlek eller läge, som proffs eller amatör. Gartnersällskapet nominerade den till Årets trädgårdsbok.

Känn trädgården
Inbunden, 200 sidor
Utgiven 2016-03, svenska
ISBN 978-91-98293-60-9
Författare: Camilla Danielsson
Foto och layout: Pelle Danielsson
Förlag: Cloud club Publishing

Med ett personligt anslag berättar Camilla Danielsson om vad som hände när hon började gräva i trädgården och hur förebilden Göteborgs Botaniska trädgård har påverkat formen och innehållet. Det handlar om trädgård som idé och känsla, om relationen och om att vara tillsammans. Tips och fakta ryms även i denna härligt mångsidiga bok med ett värdefullt innehåll. Extra plus för ett generöst och varierat bildmaterial.

Allt om Trädgård

Camilla Danielsson har lyckats sätta ord på kärnan i trädgårdsgestaltning. Hon förmedlar vad Botaniska trädgården i Göteborg vill visa och hur du själv kan omsätta det i praktiken. Det här är en lättläst, faktaspäckad och helt underbar gör-det-själv-bok som alla med någon form av trädgårdsdröm finner guldkorn i.

Evamaria Ferm, utvecklingsstrateg på Göteborgs botaniska trädgård och utbildad landskapsarkitekt

pd-20154514