Köpställen

Vill du köpa boken direkt av oss som har gjort den? Klicka här och kom till vår e-butik >>


 

Följande butiker säljer Känn trädgården:

Akademibokhandeln. Pigga och trevliga Akademibokhandlare i Lerum Solkatten Köpcentrum, Partille Allum, Kungälv CGöteborg Järntorget och Göteborg Nordstan.


Butiken i Botaniska trädgården, med Göteborgs största sortiment av böcker inom trädgård och natur. Och en massa annat fint!


 

Flora Manufaktur webbshop. Snygga, bekväma och funktionella arbetskläder för tjejer. Och min bok, som addar lite feelgood till sortimentet.


Lohrs Pocket MedMera. Urtrevlig och genuin bokhandel med café, vid Landala torg i Göteborg. Njut en kopp kaffe och Känn trädgården.


Mariaplans bokhandel. Åsa och Kajsa driver en skön och inspirerande bokhandel i hjärtat av Majorna i Göteborg. Här kan du köpa Känn trädgården och njuta av folklivet.


Modestugan. Butiken på Halländska landsbygden med snygga kläder, personlig service och stor omtanke. Annett och Torbjörn, som driver Modestugan, har också en härlig trädgård som de gärna bjuder in sina kunder till. Gör dagen till en utflykt och Känn trädgården.


Odd House Blommor & Inredning. Vackra saker till ditt hem, dig själv och din trädgård. Butiken och den sköna miljön i Hovås är värd ett besök i sig självt. Nu hittar du även Känn trädgården här!


Pad Thai Kitchen, vällagad Thaimat i Sisjön. Till köket odlar man egna örter och i restaurangen säljer de Känn trädgården.


Adlibris och Bokus näthandel säljer också Känn trädgården.


omslag500ny