Föredrag

Boka mig för föredrag till föreningen, företagseventet, nätverket eller kompisträffen. Mina föredrag bjuder på mycket inspiration och kunskap på ett lättsamt sätt, vackra bilder och igenkänning.

 

FÖREDRAG: Så skapar du din drömträdgård – grunderna i trädgårdsdesign och växtkomposition

Föredraget ger grundläggande kunskaper inom gestaltning, design, växtval, färg och form. Hållbarhet går som en röd tråd genom hela föredraget, till exempel att väja växter utifrån ståndort så de har större chans att bli långlivade, att vårda jorden och inte slösa på vatten, men också att planera för en rimlig skötselnivå och för att pollinatörer ska trivas i trädgården.

Framför allt handlar det om glädje! Glädjen i att utvecklas ihop med sin trädgård, över tid. Om att skapa en levande trädgård, på ekologiska grunder, där människor och pollinatörer trivs.

I föredraget väver jag in mina egna erfarenheter från över 20 år med min egen trädgård. De flesta bilderna är från min egen trädgård och dess olika rum. Jag refererar gärna till Botaniska trädgården i Göteborg, som är min stora inspiration och där även ger guidade turer. Naturen samt italiensk och engelsk trädgårdskonst är också stora inspirationskällor.

Kontakt >>

FÖREDRAG: Utveckla din trädgårdsverksamhet – passion, entreprenörskap och affär

Det här föredraget vänder sig till dig som är verksam inom trädgård på något sätt. Eller går i tankarna att starta upp verksamhet, med din trädgårdspassion som drivkraft. På ett pedagogiskt och inspirerande sätt delar jag med mig av min resa med Känn trädgården, som bland annat innefattar bokutgivning, bygga varumärke samt utveckla tjänster och erbjudanden.

Till vardags arbetar jag med affärsutveckling och marknadsföring, vilket löper som en röd tråd genom föredraget och knyter ihop trädgården som affärsidé. Jag har arbetat som lärare i Företagande och Entreprenörskap på Gunnebo Slotts trädgårdsmästarutbildning under sex år.

Föredraget kan bokas av till exempel föreningar, utbildningsanordnare eller andra aktörer i den gröna näringen. Passar både för den med startplaner och mer erfarna som behöver fylla på med kunskap och komma vidare med sin verksamhet.

Om Camilla >>

Camilla Danielsson på dahliaängen Tjolöholms slott

Föredragen är på ca 2 timmar, men kan anpassas vid behov. Vid intresse så stämmer vi av era förväntningar och önskemål.
Pris 6000 kr exklusive moms. Milersättning utanför Storgöteborg tillkommer med 45 kr/mil. Vid längre resväg tillkommer resekostnad.

Kontakt >>