Praktisera

Jag tar emot praktikanter från eftergymnasiala utbildningar, till exempel från yrkeshögskolan. Praktiken passar dig som under ett par veckor vill få en bred praktik från en privat trädgård. Fördelen är att du får prova många olika sysslor och moment, det blir aldrig långtråkigt. Du får stort utrymme för ditt lärande med mycket eget ansvar. Du behöver känna dig bekväm med att arbeta självständigt och vara kommunikativ. Praktiken och handledningen sker utifrån ett schema som vi kommer överens om tillsammans.

Trädgården är en del av mitt hem. När du praktiserar hos mig får du använda mitt kök och badrum och det finns möjligheter till eget rum efter överenskommelse.

Kontakta mig >>

2018 gjorde Julia sin praktik hos mig under två veckor. Julia studerar till trädgårdsmästare i Umeå, och ville få möjlighet att göra sin praktik i en omväxlande trädgård lite mer söderut i Sverige. Hon arbetade med alla olika sysslor i trädgården, som beskärning, formklippning, rensning, underhåll av en befintlig anläggning och planering och anläggning av en helt ny rabatt.

IMG_6251

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_6177

FacebookDela med dig av detta