Öppen trädgård 2020

Välkommen till min trädgård!

Under 2020 har jag öppet för allmänheten den 17 maj, 28 juni och 19 juli. Trädgården är öppen från kl 10.00 till 17.00. Fri entré, men lämna gärna ett frivilligt bidrag till Bifonden genom Trädgårdsresan >>

I trädgården finns bikupor och många pollinerande växter från april till oktober. Kanske finns binas ägare och skötare Faro och Saba på plats för att berätta om bina, hur de lever och producerar honung.

Visningar
Kl. 11.00 samt 13.00 kan ni gå med mig på en rundtur i trädgården. Jag berättar om trädgårdens olika rum och funktion, mina idéer runt växtval och visar vilka växter som särskilt lockar pollinerande insekter. Det går naturligtvis bra att vandra runt själv och ställa frågor under hela dagen.

Trädgårdsbok går att köpa
Det går att köpa min bok Känn trädgården >>.
Vill du ta med egen fikakorg går det bra, i trädgården finns olika sittplatser att nyttja för en avkopplande stund.

CORONA: Vanligtvis tycker jag det är underbart när trädgården myllrar av människor som liksom jag njuter av blommor, färger och dofter. Men i dessa tider behöver alla tänka på att hålla avstånd till varandra och inte sitta för tätt när vi fikar. Av samma anledning kan jag heller inte låna ut badrummet i år. Jag kommer att hålla koll på hur många vi är i trädgården samtidigt och märker jag att vi blir för många (upp emot 40 personer) så ber jag er vänligt att vänta en liten stund. Tack för er förståelse för dessa allmänna regler från Folkhälsomyndigheten.

Hitta hit >>

pd-20168259

pd-20153474

FacebookDela med dig av detta