Besök trädgården

Jag tar gärna emot besök från trädgårdsintresserade grupper!

Trädgården ligger i Askim, strax utanför Göteborg. Den är kuperad till sin natur och innehållsrik genom min hand, för att ge glädje och skönhetsupplevelser året runt. Bästa tiden för besök är maj till september och besöket kan vara mellan 1 – 2 timmar. Det finns mycket att upptäcka och gott om sittplatser på olika ställen i trädgården. Det finns också en plantskola med perenner och en liten butik med trädgårdsdekorationer och min bok Känn Trädgården.

Serviceavgiften är 100 kr per person eller minimum 1000 kr om ni är färre än 10 personer, inklusive moms. När gruppen anländer så får ni en kortare presentation och kan därefter gå runt på egen hand. Självklart finns jag tillgänglig för frågor och samtal.

Vill ni addera lite extra lyx till besöket?
Boka en guidad visning, fika eller eller en totalupplevelse med lyxig trädgårdslunch kompletterar och fördjupar upplevelsen.

Guidningen tar ca 40 minuter och då berättare jag mer utförligt om min trädgårdsidé och de olika anläggningarna utifrån säsongsintresse. Guidningen kostar 1000 kr ink moms (utöver serviceavgift), oavsett gruppstorlek.

Guidning i trädgården >>

Trädgårdsfika kan vara exempelvis enkel smörgås, hembakad kaka, kaffe/te. Från 100 kr per person.

Trädgårdslunchen består av trädgårdens matiga sallad, bröd, smör och vatten. Jag dukar upp på altanen, gräsmattan eller i orangeriet, beroende av antal personer och väder. Begränsat antal sittplatser, med möjlighet att arrangera sittande lunch för max 20 personer. Jag kan ta fler personer om ni väljer mingellunch. Dryckesalternativ diskuteras vid intresse. Från 170 kr per person. Trädgårdslunch måste bokas minst två veckor i förväg och kan avbokas kostnadsfritt fram till 5 arbetsdagar i förväg.

”Hei, Takk for to fine dager med deg, alle var veldig fornøyde , Tusen Takk.”

Kongsberg Hagelag

Kontakt >>

 

Hundar får följa med på trädgårdsbesök

Hundar är så klart välkomna, i kort koppel och med ägarens omsorg att inte andra besökare blir störda. Här är det min mammas hund Dior, dock utan koppel vid detta privata besök, som upptäcker ”Grön Oas”.

Vill du besöka trädgården utan serviceavgift så har jag öppen trädgård en gång i månaden, året runt. Öppettider finns här

Här kan du läsa mer och se bilder från trädgården>>

På instagram finns fler bilder >>

Hitta hit >>

Trädgården bjuder på sittplatser i olika lägen och stämningar.

Känn Trädgården på Trädgårdssverige och Tusen Trädgårdar >>

Känn Trädgården på Trädgårdsresan >>


Närliggande upplevelser

På promenadavstånd finns Hultåsens naturreservat, Askims strandängar och Amundöns gammelskogar. Många fina badstränder finns också, samt några restauranger med härlig utsikt över havet.

Inom 15 minuters resväg finns Göteborgs Botaniska trädgård, min stora inspirationskälla, där jag också guidar.

Läs mer om guidning i Botaniska>>

Marholmen

Magiska strandängar med blommande apel i maj på Marholmen

Kontakt >>